Ολοκληρώθηκε με επιτυχία από τον Σύλλογο Αεροσφαίρισης Αλεξανδρούπολης η οργάνωση του Σεναρίου "Black Hawk Down 2" στο εγκαταλελειμμένο στρατόπεδο της Λυκώφης του Δήμου Σουφλίου στις 02-04-17 με την συμμετοχή των ομάδων "D.A.W." από Δράμα , "Xanthi Airsoft Team" από την Ξάνθη  , τους "Northern Warriors" από Ορεστιάδα καθώς και μεμονωμένα άτομα από Κομοτηνή και Σουφλί που ήρθαν μαζί μας να διασκεδάσουμε. Ο Σύλλογος Αεροσφαίρισης Αλεξανδρούπολης θέλει να δώσει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και βοήθησαν να περάσουμε όμορφα την ημέρα μας. Ο Σύλλογος Αλεξανδρούπολης κατέβαλε τα μέγιστα ώστε να τηρηθούν στο έπακρο τα μέτρα ασφαλείας και οργάνωσης με σωστές και εξονυχιστικές μετρήσεις των αεροβόλων, υπογραφή δηλώσεων συμμετοχής  του νόμου 105 για τους συμμετέχοντες , παρουσία γιατρού στο παιχνίδι και κριτή που επέβλεπε το παιχνίδι και τους κανόνες.

Ευχόμαστε τα μελλοντικά σενάρια που θα διοργανώσει ο Σύλλογος Αεροσφαίρισης Αλεξανδρούπολης να είναι ακόμα πιο οργανωμένα και με περισσότερο κόσμο.

Λίγα λόγια για το Σενάριο:

Το σενάριο ήταν χωρισμένο σε 3 φάσεις με μικρά ολιγόλεπτα διαλλείματα ενδιάμεσα των φάσεων . Υπήρχαν 2 ομάδες U.S.A. Marines εναντίων Somali National Alliance.

Στην πρώτη φάση οι Αμερικάνοι έπρεπε να σώσουν τον αιχμάλωτο τραυματισμένο  πιλότο (ψεύτικη κούκλα) και να τον μεταφέρουν εντός του χρονικού διαστήματος στον χώρο παραλαβής του ελικοπτέρου.

Στην δεύτερη φάση η ομάδα τον Σομαλών έκανε επίθεση στην βάση των Αμερικάνων και έπρεπε να τοποθετήσει μία από τις 2 βόμβες που είχε στην κατοχή της στο κτήριο των επικοινωνιών.

Η τρίτη φάση ήταν τύπου Death Match και σκοπός των Αμερικάνων ήταν να φτάσουν στο χώρο συγκέντρωσης ώστε να έρθει  το ελικόπτερο να τους παραλάβει.

Δείτε περισσότερες Φωτογραφίες στην Επίσημη σελίδα του Συλλόγου μας.

Οργάνωση και Προετοιμασία παιχνιδιού

Φωτογραφίες μέσα από το παιχνίδι part1