Το airsoft στην Αλεξανδρούπολη

Το άθλημα της αεροσφαίρισης (airsoft) παιζόταν στην Αλεξανδρούπολη από τις αρχές του 2010 και μετά όλο και ποιο έντονα. Αρχικά δημιουργήθηκε ένας πυρήνας παιχτών που συντέλεσαν την πρώτη ομάδα airsoft στην πόλη...την επονομαζόμενη και ΘΡΑΞ (Tracian Airsoft Squad)...

Ίδρυση Συλλόγου

 

 Μετά από αρκετούς μήνες προσπάθειας και έρευνας αλλά και πολύ τρέξιμο από αρκετά απ τα μέλη της ΘΡΑΞ στις 12 Ιανουαρίου 2011 γράφτηκε το ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ του Συλλόγου Αεροσφαίρισης Αλεξανδρούπολης (Σ.Α.Α.)  και υπογράφτηκε από 26 Μέλη.

Το καταστατικό ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο σκοπός του Συλλόγου είναι κατά κύριο λόγο η ανάπτυξη και διάδοση του αθλήματος της αεροσφαίρισης στην ευρύτερη περιοχή της Θράκης.

Μετά από Δικαστική απόφαση η οποία έγινε Δημόσια στις 6 Ιουλίου 2011 αποφασίστηκε και εγκρίθηκε η Έναρξη του σωματείου με την επωνυμία "ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΕΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ". 

Μέλη της προσωρινής διοίκησης του Συλλόγου είχαν οριστεί οι : 

Πανταζίδης Μηνάς , Τραζέρας Βασίλειος , Κυριαζίδης Νεκτάριος , Κουρπάτσος Ιωάννης , Τζανίκης Ανδρέας 

 

Στις 4 Σεπτεμβρίου 2011 έγιναν οι πρώτες εκλογές του Συλλόγου για την ανάδειξη του πρώτου Δ.Σ του Συλλόγου. Στις 11 Σεπτεμβρίου 2011 έγινε η πρώτη συγκέντρωση του Δ.Σ. όπου μετά από ψηφοφορία συγκρότησαν το σώμα του Δ.Σ. 

Πρόεδρος : Πανταζίδης Μηνάς

Αντιπρόεδρος : Τραζέρας Βασίλειος

Γραμματέας : Φακάκης Παράσχος

Ταμίας : Ορφανίδης Κωννσταντίνος

Μέλος : Ελευθεριάδης Αλέξανδρος 

 

Ανέλαβαν επίσημα καθήκοντα στις 17-11-2011 Ημερομηνία η οποία έχει αναδειχθεί ώς επίσημη ημέρα ίδρυσης του Συλλόγου Αεροσφαίρισης Αλεξανδρούπολης 

 

sponsors

 

 

 

Go to top